Gratis 7-daagse videotraining

Ontdek in 7 korte video’s de 7 grootste valkuilen van vrouwelijk leiderschap die je in de weg staan en teveel tijd kosten (die je niet hebt!), te energieslurpend en te tijdrovend zijn!

Ga je vrouwelijk leiderschap ownen door het loslaten van:

Speciaal voor vrouwelijke managers, leiders en ondernemers

Zit je als vrouw teveel in je mannelijke energie, terwijl je een grote verantwoordelijkheid draagt? Heb je de touwtjes het liefst in handen als controlfreak? En vind je het uitdagend om als workaholic een gezonde werk-privé balans te creëren?

Vrouw, je mag er zijn. Je bent goed genoeg. De wereld heeft jouw vrouwelijk leiderschap juist nodig. Daarom is het tijd om de vrouwelijke energie in jezelf te ontdekken en te omarmen. Waarom? Door te verstillen, vertragen en verzachten, kan je meer in verbinding zijn met jezelf om jouw impact in een stroomversnelling te brengen.

Ik geloof alleen wel dat bewustwording de eerste stap is richting jouw transformatie. Daarom nam ik 7 korte video’s voor je op, dus elke dag stuur ik één van de video’s naar je op. Zo ontdek je in 7 dagen de 7 grootste valkuilen van vrouwelijk leiderschap!

Mijn visie is dat vrouwelijk leiderschap jou helemaal is. 100% jezelf zijn. Met al je makke en kwetsbaarheden, en juist in die kwetsbaarheid zit het vrouwelijk leiderschap. Je cyclus is ook zo’n wezenlijk onderdeel van vrouwelijk leiderschap. In het donker en in het licht. VOLLEDIG. In het niet weten, in jouw teveel zijn, in jouw woede en sexuele energie. In je stralen en hard lachen. gewoon ALLES. Mag dat er zijn? Dat is vrouwelijk leiderschap.

Omdat we leven in een wereld die voornamelijk masculien is, zijn we gewend om alleen het lichte, het gematigde, het juiste te laten zien. Maar vrouwelijk leiderschap omvat dus alles wat jij als vrouw bent. De wereld heeft het nodig om weer in balans te komen. De wereld heeft nodig dat je je uitspreekt, opstaat, in al je heelheid.

Mijn transformatie begon met die kriebel, het mag anders. Gaan, zonder te weten waar het heengaat, vertrouwen, vertragen, om hulp vragen, ontvangen. En durven loskomen van het vertrouwde (mijn scheiding, emigreren, een boek schrijven terwijl ik dat nog noooit heb gedaan). Vol enthousiasme de teveel vrouw mogen zijn!

Andere vrouwen gingen je voor:

Marieke de Vries Postma schreef een review over De ontembare vrouw, het leiderschapstraject van SabineDitz

Ik vond het een prachtig samengesteld, evenwichtig en op elkaar aanvullend programma. Sabine, jij hebt het vermogen om het potentieel in anderen te zien en dan de ander het zelf te laten ontdekken. Je bent puur, echt, krachtig en kwetsbaar. Een inspirerend voorbeeld. Je hebt een gedrevenheid en serieusheid gecombineerd met luchtigheid en vrolijkheid wat heel prettig is. Je stelt mooie en goede vragen en vraagt door waar de pijn zit. Je duwde me uit m’n comfortzone, maar zo dat ik het goed kon verdragen en het ook ging doen.

5/5

Marieke de Vries Postma

Manager Algemene Zaken Behandel en Expertisecentrum Jonge Kind bij Jeugdhulp Friesland

Joyce Goeting schreef een review over De ontembare vrouw, het leiderschapstraject van SabineDitz

Ik ben dankbaar dat ik deze groei aan het doormaken ben en dat het zo voelbaar is. Jouw enthousiasme, krachtige, levenslustige, heerlijke energie en aanwezigheid maakt jou zo’n wonderbaarlijke mooie vrouw! Ik bewonder je en inmiddels ook mezelf! 

Bedankt dat jij gelijk dat vertrouwen in mij had.

5/5

Joyce Goeting

Eigenaresse Cenz-mode

Julie Munneke-Tromp schreef een review over De ontembare vrouw, het leiderschapstraject van SabineDitz

Met een groeiend bedrijf en een druk gezinsleven is rust en helderheid soms ver te zoeken. Ik had het even nodig om bij de hand genomen te worden door Sabine van Ditzhuijzen en weer helder te voelen wat ik nodig had en het belangrijke van het urgente te onderscheiden.

5/5

Julie Munneke-Tromp

CEO Tiny Library

Wil jij weten wat de 7 valkuilen zijn?

Laat hieronder je gegevens achter en de eerste video zit binnen een paar minuten in je inbox.