De verkorte versie:

Wil jij weer in balans zijn met je natuurlijk ritme?

Leef en werk moeitelozer doordat je leeft met je cyclus

Wetenschappelijk onderbouwd

max 1 uur per week

Concrete tips en handvaten

OWN je vrouwelijke cyclus

We gaan samen, online – met een kleine groep vrouwen – aan de slag. De cursus is door mij en bioloog Anneke Valk gemaakt en onderbouwd.

Na deze training snap jij wat jouw mindere en betere dagen zijn en kan je die inzetten in jouw leiderschap.

Hierbij krijg jij:

Extra en alleen in deze ronde:

Wat anderen zeggen:

Als je geen gehoor geeft aan je vrouwelijke cyclus, hoe voelt dat dan?

Je zit volledig in de programmering van de jachtige samenleving. Je voelt je eenzaam, moe. Je ervaart meer verdriet, meer woede en boosheid. Met als consequentie dat alles moeizaam gaat.

Alsof de gevoeligheid er niet mag zijn, maar deze komt wel op (juist op de momenten dat je het niet wil!). 

Dit resulteert in compleet vastlopen, please gedrag, over je grenzen gaan en ga maar door.

Je wordt getriggerd op je werk en je kan niet meer nadenken, want je hormonen zijn je voor en daar baal je dan weer van. Waar zit de voorspelbaarheid?

Wat wil je dan wel?

Voorspelbaarheid creëren zodat je de situatie voor kan zijn! Met de stroom mee van het natuurlijke ritme. Je wil snappen wanneer bepaalde hormonen opspelen zodat je daar op kan reageren. Deze training is een manier om jezelf te leren kennen (in jouw rol als leider) in de verschillende fases van je cyclus. Je wil je kunnen uiten vanuit rust en niet vanuit frustratie en woede (omdat je ongemerkt over je grenzen heengaat).

Je mag je lichaam gaan waarnemen op energiek en fysiek niveau. Hierdoor ga je patronen ontdekken. 

Volg jij dit online programma?

Dan ga je aan de slag met je ontdekte patronen in je cyclus en zul je merken dat alles moeitelozer wordt.

Zo ga jij je voelen.

Na 8 weken ga jij van onzekerheid en het voelen van constante druk als leidinggevende naar een meer feminiene en zachtere vrouwelijke leider. Een vrouw die staat voor haar missie, in zachte kracht. Een vrouw die zich kan en mag uitspreken. Een vrouw die in balans is en door het voor te leven anderen inspireert. Vanuit de flow er mogen zijn en niet hard hoeven werken. Door constant herinnert te worden, door focus te behouden en door vanuit rust en overzicht de juiste beslissingen te nemen. Door je intuïtie weer de ruimte en het vertrouwen te geven dat het ok is.

Sabine en haar missie

“Als ik niet aangeef wat ik wil, kan ik ook niet ontvangen wat ik wil…”

Dat was zo’n eye opener voor mij. Ik heb nooit geleerd hoe ik mag ontvangen. Door mijn jeugd waarin ik altijd sterk moest zijn. Doordat ik als student het gevoel had mezelf te moeten bewijzen. Nog een master erbij, want dan tel ik echt mee. Ik heb er absoluut geen spijt van, want ik heb er heel veel van geleerd. Maar een stuk zachtheid is wel in mijn leven gekomen door de vele mooie trajecten die ik heb gevolgd. ik leerde ontvangen. Onvoorwaardelijk.

Inmiddels ben ik alweer een tijdje actief als leiderschapscoach in vrouwelijk leiderschap. Mijn missie is om vrouwen (managers, ondernemers, leiders) vooruit te helpen zodat ze meer vanuit hun eigen flow en intuïtie mogen gaan leiden. Om daarmee de wereld een stukje mooier te maken.

Toen ik 3 jaar geleden voor het eerst het boek ‘cyclus strategie’ van Maisie Hill las, was ik verbijsterd. Hoezo wist ik dit niet?

Sinds ik de vrouwelijke cyclus heb geïntegreerd in mijn leven als vrouwelijk leider voel ik me meer gedragen en mag ik vertrouwen.

En dat gun ik jou ook…