Workshops en masterclasses in Diversity & Inclusion.

Mijn missie is om vrouwen comfortabel en eerlijk naar zichzelf te laten leiden aan de top. Door bewustwording te creëren op plekken waar het 'oude' systeem nog steeds overheerst.

Wat houdt je ’s nachts wakker en wat werkt momenteel niet voor je als vrouwelijke leider? Grote kans dat je niet de enige vrouw bent die hier ‘last’ van heeft. Je kan namelijk verbanden trekken naar het vrouwelijke. En precies dáár spreekt Sabine over. Sabine neemt je mee in de zachte kracht van vrouwelijk leiderschap. Want wat is nou het verschil tussen feminiene en masculiene waarden? En hoe kan je door de connectie met jezelf te vergroten ervoor zorgen dat je als leider de juiste impact kan maken?

Sabine spreekt over

  • Storytelling met jouw talent. 

Een actieve workshop waarbij je in teams aan de slag gaat met het maken van korte video’s. Doel teambuilding en een interventie om bepaalde kernwaarden aan het licht te brengen van jouw organisatie.

Klanten: Gemeente Delft, PostNL

  • De zeven valkuilen van vrouwelijk leiderschap.

Sabine interviewde meer dan 70 vrouwelijk leiders en stelde aan de hand van die gesprekken deze lijst samen. In deze workshop krijg je handvaten om deze hardnekkige patronen te veranderen. 

Klanten: Accenture, WEF 

  • Vrouwelijke cyclus

Samen met bioloog Anneke Valk geeft Sabine deze energieke workshop. Waarbij Sabine de verbinding legt naar vrouwelijk leiderschap en de natuur en hoe je als vrouw het meeste uit jezelf kan halen als leider als je gaat leven naar je natuurlijke cyclus.

Klanten: Accenture, Empowr.

  • Impact drijfveren

In deze workshop zal de aandacht liggen op wat deze drijfveren zijn die ieder mens heeft en vooral wat je als vrouw met een hoge impact drijfveer kan doen om het maximale uit je leiderschap te halen. Meeste vrouwen hebben een negatieve associatie met deze drijfveer en zullen daarom niet 100% hun leiderschapskwaliteiten inzetten. 

Klanten: Accenture, Brandweer Twente

‘‘Mijn talks zijn voor mannen én vrouwen. Door mijn lezingen komt bewustwording en zullen vrouwen erkenning voelen en minder eenzaamheid. De vrouwen zullen zich gemotiveerder voelen om hun specifieke missie als leider uit te dragen als zichzelf. Voor mannen is het een hele interessante workshop om een inkijk te krijgen in het vrouwelijke leiderschap. Waardoor vrouwen meer support zullen krijgen’’.

Reviews:

Sabine was een van de spekers op de “Booming Business Bootcamp” waar zij een interactieve masterclass heeft gegeven over vrouwelijk “Leiderschap”. Een interactieve sessie waar ze vrouwelijke ondernemers geactiveerd heeft om vanuit hun authentieke kracht in ondernemerschap te gaan staan.

Sabine heeft de expertise om vrouwen te ondersteunen in hun leiderschapsrol en we zijn blij dat ze als business mentor onderdeel is van ons support systeem.”

5/5

Leading Females

Sabine, jij hebt zo’n fijne bak aan energie, daar sla ik helemaal op aan! Je hebt me laten zien wat voor dingen je kunt bereiken als krachtig persoon die lef heeft, die zich uitspreekt over de missie die jij hebt in dit leven.

Door de lezing die je gaf zette je de dames in beweging en ze ze gingen vol energie weg! Jij zet mensen aan het denken op een ontwapende manier!

5/5

Sabine van Gastel

Export Control Officer bij TNO

Sabine van Ditzhuijzen heeft tijdens onze Nederland Maakt Impact Topconferentie 2022 een buitengewoon inspirerende workshop over vrouwelijk leiderschap verzorgd. Haar presentatie wist onze deelnemers diep te raken en te motiveren.

Sabine is zonder twijfel een uitstekende spreker die met passie en inzicht haar boodschap overbrengt. Haar bijdrage heeft de conferentie verrijkt.

We zijn dankbaar voor haar impactvolle en inspirerende bijdrage.

5/5

Nederland maakt impact

Sabine is genomineerd als TopVoice en heeft een award ontvangen op het WEF2023

In 2022 werd Sabine genomineerd als TopVoice in de categorie WerkPrivéBalans. 

Samen met 6 andere toonaangevende leiders is zij actief op LinkedIn waar zij vrijwel dagelijks post over alles wat te maken heeft met vrouwelijk leiderschap en de balans die er voor vrouwen is tussen privé en werk. 

 

In 2023 heeft Sabine op het Women Economic Forum een award ontvangen voor ‘Iconic woman who creates a better world for all”

Wil jij meer weten?

Vul onderstaand formulier in en ik neem snel contact met je op over de mogelijkheden.