De afgelopen jaren is jouw werk als leidinggevende echt veel minder leuk geworden, maar je weet gewoon niet waardoor het komt. Met het minste of geringste schiet je in de emotie, je bent geïrriteerd en komt vaak in conflict met werknemers. Er is veel weerstand tegen projecten, collega’s, procedures. Je voelt je niet meer van betekenis zoals je dat eerder wel hebt gevoeld. 

Wat gaf jou nou ook alweer energie? 

Je voelt je gaar en futloos. Eigenlijk wil je het liefst helemaal geen leiding meer geven. Maar dat kan niet want je hebt financiële verplichtingen. Je voelt dat je het anders wil. Je weet dat je veel meer tot je recht zou kunnen komen, tot jouw kern.

Daarom is je plezier ver te zoeken. En dat werkt door in de teams die je leidt. Maar ook thuis en in je sociale kringen. Resultaten op verschillende vlakken vallen tegen. Je voelt wel de verantwoordelijk om het goede voorbeeld te geven, maar het lukt gewoon niet. Heel soms zit je er weer heel even in, maar al snel zwakt het af. 

Maar weet je wat? Jij mag de regie over jouw leven gaan terugnemen, als leider, als intuïtieve vrouw! Jij hebt iets te doen in deze wereld (weet je nog?) en het is tijd om alle hobbels op deze weg te gaan weghalen, zodat je kan gaan doen waar jij blij van wordt: mensen inspireren, veranderingen doorvoeren, het goede voorbeeld geven, mensen begeleiden naar hun beste versie en je vrouwelijke kracht zo in te zetten dat het voor je werkt. Het mag groots! Maar vanuit ontspanning en vertrouwen.

Wat nou als jij weer die gemotiveerde fijne leider kan zijn?

Een inspiratie voor jouw team met een duidelijke visie, dat je er voor hen bent én voor jezelf. Verlang je naar minder hard werken en dezelfde of zelfs betere resultaten? Een ontspannen leider zijn? Fijne teams en medewerkers om je heen omdat jij het goede voorbeeld geeft?

Vertrouwen en rust daar verlang je naar. Zodat je met een helder hoofd weer kan doen wat jij zo leuk vindt.

Als je meer ruimte creëert voor jezelf dan is er meer plek voor de juiste inzichten en nieuwe ideeën. Met als gevolg dat de medewerkers om je heen ook blijer zijn en dat resulteert in teams die beter samenwerken. 

Dit ligt ook voor jou binnen handbereik, ook al kun je nu niet zien of voelen waar deze ruimte vandaan moet komen.

Door het leiderschapsprogramma De weg naar ontspannen vrouwelijk leiderschap ga je inzien wat de winst is als je het anders gaat aanpakken. Weer in verbinding met jezelf. Terug naar de kern.

Van tegenzin naar zin gaan in je dagelijkse werk als leidinggevende, door o.a. de connectie met jezelf te vergroten. Door het 8-weekse leiderschapsprogramma ga je van tegenzin in leidinggeven naar ontspannen leiderschap. Je gaat verschillende technieken toepassen waardoor jouw persoonlijke doel glashelder wordt. En je in staat bent om veranderingen door te voeren die direct resultaat opleveren.

Door de inzet van deze technieken zorg je ervoor dat je bij jouw kern komt. Waardoor de barrière, die ervoor zorgt dat je je leiderschap niet meer leuk vindt, zichtbaar wordt en vervolgens komt te vervallen. Ontspannen leiderschap ligt dan voor jou binnen handbereik.

Spreekt je dit aan? Zet dan jouw eerste stap om dit te bereiken. Plan jouw leiderschap oriëntatie gesprek in. Het is jouw eerste stap om het volgende in een stroomversnelling te gaan bereiken:

In dit krachtige leiderschap programma ga je:

 • In slechts 8 weken weer plezier ervaren in het leidinggeven

   

 • Leuke en zinvolle dagen in je werk als leidinggevende
 • Tot nieuwe inzichten komen

   

 • Jezelf en je omgeving inspireren

 • Betere samenwerking 

 • Bewustwording van je gedrag zodat je hardnekkige negatieve patronen gaat veranderen
 • Echt impact maken als leider

 • Korte metten maken met de blokkades

   

 • Weten hoe je tot juiste beslissingen komt.

   

 • Mensen en teams inspireren om meer impact te maken.

   

 • Meer staan voor je persoonlijke doelen en waarden in je werk.

   

 • Leven in lijn met je natuurlijke cyclus.

Jouw situatie helder maken

Verlang je hier ook naar? Meld je dan nu aan voor het leiderschap oriëntatie gesprek.

Dit is een waardevol leiderschapsgesprek waarin jouw situatie kernachtig helder wordt. En je komt er ook meteen achter of het vrouwelijk leiderschapsprogramma jou kan helpen jouw gewenste situatie te realiseren. En we doen de zorgvuldig samengestelde test om te kijken of we matchen en ik je daadwerkelijk kan helpen. Zodat je kan terugpakken waar je naar verlangt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *