Wie ben ik?

'Dit is niet alleen mijn verhaal, dit is ons verhaal'

10 jaar lang werkte ik in de corporate wereld in binnen en buitenland als regisseur van online video’s. Ik heb veel gezien in team dynamieken (wat langdurig samenwerken zonder coaching met mensen kan doen) en uiteraard veel persoonlijke verhalen gehoord, de ongefilterde versie. 

Ik werkte samen met bedrijven als Deloitte, Rabobank, Albelli, PostNL, Flexport, Danone, Milka, Rituals en Erasmus MC. 

Daarbij ging ik over presteren, liep ik altijd net een beetje harder dan de rest. Het was in mijn ogen nooit goed genoeg. Het ging me niet snel/hard/groots genoeg. Dat heeft me wel ver gebracht, maar het heeft me ook veel gekost.

Ik voelde dat dit jasje mij niet meer paste, ik wilde impact maken, iets voor de wereld betekenen. De online video’s werden betekenisloos voor mij. Maar het maken van films en het vertellen van verhalen vind ik wel geweldig.

Passie

Andermans verhalen vertellen en met de wereld delen zit in mijn blauwdruk. In 2008 maakte ik samen met Oscar en Anne een prijswinnende documentaire over ontwikkelingssamenwerking en jong leiderschap in Tanzania, Afrika: According to the Dutch. In 2009 studeerde ik af in master Film- en Televisiewetenschappen aan de Universiteit Utrecht met mijn master scriptie: ‘De invloed van de Israëlische cultuur op het maken van documentaries’. ITel Aviv (Israël). In 2013 heb ik voor stichting Che Amigo leiderschapstrainingen vastgelegd in Argentinië.

In Buenos Aires zette ik van 2012 tot 2015 samen met een team van gepassioneerde verhalenvertellers het project Portraits of a City op. Een soort Humans of New York maar dan in videovorm. In Lesbos portretteerde ik vier mensen die vertellen over hun persoonlijke verhaal en leiderschap: www.portraitsofacity.com

'Als ik niet aangeef wat ik wil, kan ik ook niet ontvangen wat ik wil...'

Dat was zo’n eye opener voor mij. Ik heb nooit geleerd hoe ik mag ontvangen. Door mijn jeugd waarin ik altijd sterk moest zijn. Doordat ik als student het gevoel had mezelf te moeten bewijzen. Nog een master erbij, want dan tel ik echt mee. Ik heb er absoluut geen spijt van, want ik heb er heel veel van geleerd. Maar een stuk zachtheid is wel in mijn leven gekomen door de vele mooie trajecten die ik heb gevolgd. Ik leerde ontvangen. Onvoorwaardelijk.

Inmiddels ben ik alweer een tijdje actief als leiderschapscoach in vrouwelijk leiderschap. Mijn missie is om vrouwen (managers, ondernemers, leiders) vooruit te helpen zodat ze meer vanuit hun eigen flow en intuïtie mogen gaan leiden. Om daarmee de wereld een stukje mooier te maken.

Hieronder zie je wat ik onder andere aan trainingen en opleidingen heb gedaan die me gebracht hebben waar ik nu sta. Uiteraard duurt de reis nog altijd voort en leer ik nog dagelijks bij. Niet alleen als coach, maar ook als moeder, dochter, vriendin en gewoon bij mezelf, in stilte.

2020 – 2022

Associate (executive coach) bij Development Dialogue in Den Haag. Executive coaching.

Genomineerd LinkedIn TOPVOICE #worklifebalance

Coach bij het business mentoring support syteem van Leading Females

Vision Quest bij Inez Stevens in Portugal (luister hier de podcast)

2021

Newnxt, Lorena Rubio. Programma: vrouwelijke energie, Reina

Opleiding Slim & Shape teacher training. In deze 3 in 1 opleiding leerde Sabine volgens de no stress formule alles over gezonde voeding, meditatie en affirmaties. Daarbij bracht ze de balans in haar eigen leven aan.

In de leer bij Katja Vermeulen van Elements Expeditions (vrouwen retreat mede begeleiding).

Facilitator natuurretreats voor vrouwen in leidinggevende posities bij de campercoach

Leiderschapstrail Zwitserland met Jasper Folmer als teacher van Nature Lab

In de leer bij Henk Breukink ‘primary social motives’.

2020

1 jaar deep dive vrouwelijk leiderschap traject Conscious Academy