Leiderschap programma's

Als vrouwelijke leider mag je meer in je kracht komen te staan. Sabine ondersteunt je daarin.

Dat doet zij met 3 verschillende programma’s, exclusief voor vrouwelijke leidinggevenden, vrouwelijke ondernemers en vrouwelijke CEO’s.

Ben jij er klaar voor om weer vanuit je eigen kracht te gaan leven?

Jij als vrouw wil groeien, jezelf ontwikkelen, doorstromen in je vrouwelijke energie.

Dicht bij jezelf blijven én toch meedraaien in die top. Zonder dat de mannelijke energie, die overal om je heen zichtbaar en voelbaar is, de overhand neemt.

Dat is precies wat ik zag in mijn eigen werk omgeving. Ik ben ambitieus, heb energie voor 10 en zit altijd vol nieuwe ideeën. Ik wil begrijpen hoe de wereld om mij heen werkt, loskomen van die puur mannelijke energie op hoger niveau in het werkveld en ruimte maken voor de vrouwelijke leiders.

Dat doe ik door een divers aanbod te creëren. Speciaal voor jou als vrouwelijke leider, als vrouwelijke ondernemer. Zodat jij binnen je vrouwelijkheid precies weet waar je staat en wie je bent.

Zodat ook jij kan stralen als leider, anderen kunt inspireren en daar kan komen waar je wil komen.

Je verdient het, vrouw.

Vision Quest

Wat nou als jij als vrouwelijk leidinggevende eindelijk rust kan gaan nemen om je leven te overzien, om even uit te zoomen. Onder die schaduw van gedachten kan uitstappen om van een afstandje te bekijken wat het is dat jou in de weg staat? Of wat het is dat jou juist energie geeft.

Voor vrouwen in leidinggevende posities, ondernemers of vrouwen die aan hun innerlijke leiderschap willen werken is er de one day Vision Quest. De one day Vision Quest is er om stil te staan bij jezelf, om naar boven te krijgen wat je nu echt wil. En bovendien een mooi moment om de verbinding aan te gaan met andere leidinggevende vrouwen.

Je gaat verbinden met jezelf in de natuur. Door niks te doen, door stil te staan.

Datum: woensdag 25 september 2024

Own je vrouwelijke cyclus

Als de hormonale disbalans aanwezig is in jouw vrouwelijke leiderschap, hoe voelt dat dan?

Meer verdriet, meer woede en boosheid. Wat is daar de consequentie van? Een compleet gebrek aan zelfliefde, zelfafwijzing en zelfsabotage. Een gebrek aan zelfvertrouwen. Dit resulteert in compleet vastlopen, in please gedrag.

Maar wat als jij meer meekunt in de stroom van je natuurlijke ritme? Grip kunt krijgen op je hormonen en kunt gaan werken mét je natuurlijke cyclus?

In een 8-weekse online training ga jij aan de slag met je eigen cyclus. Je krijgt een online masterclass van Biologe Anneke Valk, hebt support van Sabine en je volgt een ademsessie die begeleid wordt door Sanne van Leeuwen.

Het is tijd om weer in je eigen kracht te staan.

Startdatum: Naar keuze

De ontembare vrouw

Je wil als vrouwelijk leider meer zingeving ervaren in je werk en dit ook overdragen aan de mensen om je heen. Jij hebt als vrouwelijk leider iets te doen in deze wereld (weet je nog?).

Het is tijd om alle hobbels weg te gaan halen, zodat je kan gaan doen waar jij blij van wordt: mensen inspireren, veranderingen doorvoeren, het goede voorbeeld geven, mensen begeleiden naar hun beste versie en je vrouwelijke kracht zo in te zetten dat het voor je werkt.

Het mag groots! Maar vanuit ontspanning en vertrouwen. Van tegenzin naar zin gaan in je dagelijkse werk als leidinggevende, door o.a. de connectie met jezelf te vergroten.

In dit exclusieve traject is plek voor
maximaal 4 ontembare vrouwen.

Startdatum: In overeenstemming