Het is tijd voor een nieuw script, een nieuw pad, een nieuwe route. Echt waar.

What’s next in jouw carrière, in jouw leven? Waar gaat je hart nou echt sneller van kloppen en hoe kan je iets bijdragen aan de wereld. Iets bijdragen aan de wereld waar, misschien, je kinderen en kleinkinderen in opgroeien. Hoe kan je van betekenis zijn en elke dag bezig zijn met iets wat je leuk vindt. En, niet onbelangrijk, financieel onafhankelijk zijn, bezig zijn met dingen die jij belangrijk vindt.

Je wil er meer voor je gezin zijn toch? Maar ook tijd voor jezelf hebben. Je wilt je bewust worden van bepaalde routines. Je voelt dat je iets anders wilt, dat je veel meer tot je recht kan komen. Je voelt dat waar je nu bent niet meer past. Als een oud jasje dat je uit wil trekken. Je wil meer tot de kern komen. Maar hoe? Waar begin je dan?

Dagelijks hebben we 60 tot 70 duizend gedachten. 90% van die gedachtes zijn precies hetzelfde zijn als de dag ervoor. Vanuit deze gedachtes (die je dus elke dag opnieuw afspeelt als een monotone film) komen jouw woorden en woorden maken je acties. Het resultaat? Je leidt een heel voorspelbaar leven, je leeft feitelijk in je verleden. Ik leg het even uit. De gedachtes van vandaag zijn dus grotendeels gebaseerd op je gedachtes van gisteren. Gisteren bepaald vandaag, vandaag bepaalt morgen. Je toekomst ligt dus vast.

(Lees ook Joe Dispenza- Placebo)

Neem eens een andere afslag dan normaal

Maar wat nou als je iets anders gaat denken dan gisteren? Een andere route naar je werk neemt? In plaats van direct naar kantoor gaan, je toch even bij dat koffietentje gaat zitten en toevallig in gesprek raakt met een onbekende. Een onbekende met een inspirerend verhaal. Waar je van ‘aan’ gaat, waardoor je andere gedachtes krijgt. Deze gedachtes zet je om in woorden diezelfde avond bij een etentje. Je deelt het met vriendinnen. Je vertelt eens een ander verhaal. Je gaat niet door op dat zelfde eeuwig voortdurende script van werk, gezin en of hobby. Je neemt een zijweg, een onbekende route, een ander pad. Je vrienden luisteren en vinden het mooi en inspirerend. Er ontstaat meteen een nieuwe energie aan tafel, het is vernieuwend. En vanuit jouw nieuwe woorden van deze avond komen acties. Er ontstaat magie. Ruimte om te veranderen. Anderen horen jou en willen je helpen in je nieuwe missie. En weet je wat? Je bent nu al onderweg, alleen al door dit te lezen, prikkelde ik je even naar een andere wereld. Voel je het?

En zo simpel kan het zijn. Echt.

Sabine is coach en heeft als missie om meer vrouwen in leidinggevende posities meer plezier te laten ervaren in hun werk. Zodat vrouwen meer kunnen vertrouwen op hun intuïtie en vanuit zachtheid en verbinding kunnen werken.

Sabine organiseert natuur retraites (1 en 3 daags) en 1 op 1 coaching trajecten. Met als belangrijkste middel: de natuur, stilte, vrouwencirkels en authentieke voeding. Sabine is ook Slim & Shape yoga docente en heeft 10 jaar ervaring in de corporate wereld als filmmaker. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *