In de SabineDitz podcast hoor je inspirerende verhalen van vrouwelijke leiders. En verhalen van degene die de vrouwelijke leiders helpen op hun pad. Het zijn in ieder geval verhalen die het vuur in jou aanwakkeren, je in beweging zetten en ook een glimlach op je gezicht toveren. Hoe kan je als vrouwelijke leider beter verbonden zijn met je intuïtie, met jezelf?

Je wil zuivere keuzes maken, volledig ingecheckt met jezelf en in verbinding met de ander. Plezier hebben in het dagelijkse leidinggeven. Jij komt als vrouwelijke leider iets anders brengen in deze wereld.

Aflevering 1: de Vision Quest

Vrouwelijk leiderschap en de natuur, wat hebben die met elkaar te maken?

De Vision Quest is een transformerende reis, van origine stamt het af van de native american traditie. Alleen zijn, vastend, in de natuur. De sleutel tot diepe transformatie. Als je ervoor open staat en er klaar voor bent.

Wil jij erachter komen wat de Vision Quest is en wat de natuur jou kan brengen in je overvolle leven? De eerste SabineDitz podcast is opgenomen in het prachtige Portugal. Een podcast waarin Inez Stevens (Vision Quest facilitator) en Sabine praten over het belang van vertragen in het dagelijkse (leiding geven) leven.

Hoe komt de VISION QUEST op je pad? en wat levert het je op?

Ook praten we over the Hero’s Journey en ’the call to adventure’ en over:

 – het belang van vertragen in deze snelle wereld.
– de natuur als spiegel.
– vrouwelijk leiderschap in combinatie met de natuur (uiteraard!)
– Wat is een vision quest?
– Ook geeft Inez praktische tips over hoe te vertragen in je dagelijkse leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *