”Mijn hoofd is in lange tijd niet zo stil geweest” merkt een van de deelnemers van de OneDay Vision Quest op. ”Alsof de stemmetjes in mijn hoofd zachter zijn geworden en zelfs weg zijn!” Ze lacht erbij en kijkt ontspannen uit haar ogen.

Van een druk, vol hoofd naar stilte. Dan pas kan je ruimte krijgen en dus creëren om echt te zien wat er speelt in jouw rol als vrouwelijk leidinggevende of ondernemer. Waar mag je meer en waar juist minder energie aan geven?

 

De Vision Quest

50 uur zat Sabine in stilte met alleen water en een notitieboekje (en een slaapzak, matje en tarp) in de wilde natuur van Portugal. Om te reflecteren op haar leven. 

”Als je geen tijd inbouwt om te reflecteren, om uit te zoomen is alles groter, ingewikkelder. De negativiteit steekt de kop op en je weet niet eens meer waarom je je zo rot voelt of wat het is dat zo sluimert. Mijn problemen werden met het uur kleiner en vager. Ze verdwenen als het ware naar de achtergrond en er kwam een soort rust voor in de plaats. Een en al balans met moeder natuur. Je beseft je dat je onderdeel bent van de natuur: tussen de zoemende bijen, de zachtjes wiegende varens en onder de langzaam voorbij drijvende wolken. Het is me duidelijker dan ooit nu op deze plek.” aldus Sabine over haar ervaring met de Vision Quest.

Vision Quest

Verbinding van je hoofd naar je lijf

Goed nieuws, je hoeft niet naar Portugal te vliegen en ook geen 50 uur in de natuur te zitten om ruimte te creëren.

Het kan simpeler.

Een van de deelnemers wilde de strategie van haar bedrijf gaan omgooien, maar kwam er in de one day Vision Quest achter dat het om liefde gaat. Liefde voor haar gezin, zodat ze vanuit daaruit kan gaan groeien.

Weer een andere deelnemer was geobsedeerd door een specht ‘die maar bleef rammen’ op die tak. Waarom is dat beest zo druk vraagt ze zich af, dat heeft toch helemaal geen zin? De natuur spiegelde haar want eigenlijk mocht zij een stapje terugnemen en minder rammen in haar leven.

Hoe zou het voor jou zijn als je een dag uit de ratrace zou stappen om echt even in te checken met jezelf?

OneDay Vision Quest speciaal voor vrouwen

Wat nou als jij als vrouwelijk leidinggevende eindelijk rust kan gaan nemen om je leven te overzien, om even uit te zoomen. Onder die schaduw van gedachten kan uitstappen om van een afstandje te bekijken wat het is dat jou in de weg staat? Of wat het is dat jou juist energie geeft. 

Voor vrouwen in leidinggevende posities, ondernemers of vrouwen die aan hun innerlijke leiderschap willen werken is er de one day Vision Quest. De one day Vision Quest is er om stil te staan bij jezelf, om naar boven te krijgen wat je nu echt wil. En bovendien een mooi moment om de verbinding aan te gaan met andere leidinggevende vrouwen. 

Datum: woensdag 21 juni 2023 van 09:30 tot 20:00 in Bilthoven
Investering: 97,- euro ex btw. Inclusief een warm soepje en drankje. 

Sabine van Ditzhuijzen is vrouwelijk leiderschapscoach en heeft het 8-weekse leiderschapsprogramma ‘de ontembare vrouw’ ontwikkeld. De one day Vision Quest wordt door haar begeleidt. 

Boek je plek HIER

Sabine van Ditzhuijzen

(06) 15694151

 

sabine@sabineditz.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *