‘…we kunnen vaststellen wat voor opleiding of training iemand heeft gehad, wat voor skills, vaardigheden ze hebben. Wat voor competenties en wat voor potentieel hebben ze, allemaal dingen die we kunnen meten. Dat is de cognitieve wereld. Dat is onze wereld geworden. Maar er is ook een andere wereld. Die we niet meer in de opleidingen meenemen. Deze andere wereld gaat onder andere over wat drijft mensen nou.

Wie is deze mevrouw of meneer nou?”

Henk Breukink kijkt anders naar mensen. Als voormalig commissaris ING, voorzitter raad van toezicht Inholland, HR directeur bij Shell, directeur van Schiphol en zoveel meer leer ik Henk vooral kennen als een oprecht mens, met passie voor zijn vak en passie voor mensen. Oordeelloos. Een goede coach in mijn ogen.

Henk leert mij het vak. Hij leert mij beter luisteren, zonder oordeel.
Benieuwd? Bekijk het video portret!

”Ik wens echt mensen toe, dat ze ook door een fase gaan waarbij het serieus minder gaat. Dat is een rijkdom. En dat zien mensen niet op het moment dat ze erin zitten, maar wel als ze er doorheen zijn. Dat je er vele malen rijker, beter, uitgaat dan je erin ging.”

Henk en ik werken ook samen in het vrouwelijk leiderschap traject ‘de ontembare vrouw’. Door de assessment van Henk en zijn team kom je erachter wat jou ten diepste drijft. Vervolgens gaan we daarmee aan de slag in het 8 weekse traject. Zodat je echt die transformatie kan gaan maken waar je zo naar verlangt.

Zou jij als vrouwelijk leider willen weten wat jouw drijfveren zijn? En wil je meer inzicht in jouw potentieel en capaciteiten? Zodat je meer uit jezelf en de teams om je heen kan halen?
Maar wil je bovenal een leven dat meer in balans is en dichterbij jezelf?

Neem contact met me op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *