Met alleen een rugzakje de natuur in...

Kies voor jezelf tijdens de eendaagse natuur retreat in de duinen van Den Haag.

Met alleen een rugtasje de natuur in, durf jij dat aan? Want dàt is precies wat de OneDay Vision Quest is.

Eén van de eerdere deelnemers merkte al op: ”Mijn hoofd is in lange tijd niet zo stil geweest.  Alsof de stemmetjes in mijn hoofd zachter zijn geworden en zelfs weg zijn!” Ze lacht erbij en kijkt ontspannen uit haar ogen.

Van een druk, vol hoofd naar stilte. Dan pas kan je ruimte krijgen en dus creëren om echt te zien wat er speelt in jouw rol als vrouwelijk leidinggevende of ondernemer. Waar mag je meer en waar juist minder energie aan geven?

”Wanneer negatieve psychologische complexen de kop opsteken, ga je twijfelen aan je waarde, je intentie, je oprechtheid en je talent. Je hebt ook het onmiskenbare gevoel dat je hard moet werken ‘om de kost te verdienen’, zodat je dingen gaat doen die je uitputten. Je geen tijd laten om te creëren”

De Vision Quest duurt van 10:00 u – 19.00 u en vindt plaats in het natuurgebied Meijendel, Den Haag op woensdag 25 september 2024. De prijs is inclusief avondeten, verse thee en natuurlijk de begeleiding van Sabine.
 
Investering: 119,- ex btw 

De Vision Quest

50 uur zat Sabine in stilte met alleen water en een notitieboekje (en een slaapzak, matje en tarp) in de wilde natuur van Portugal. Om te reflecteren op haar leven.

”Als je geen tijd inbouwt om te reflecteren, om uit te zoomen is alles groter, ingewikkelder. De negativiteit steekt de kop op en je weet niet eens meer waarom je je zo rot voelt of wat het is dat zo sluimert. Mijn problemen werden met het uur kleiner en vager. Ze verdwenen als het ware naar de achtergrond en er kwam een soort rust voor in de plaats. Een en al balans met moeder natuur. Je beseft je dat je onderdeel bent van de natuur: tussen de zoemende bijen, de zachtjes wiegende varens en onder de langzaam voorbij drijvende wolken. Het is me duidelijker dan ooit nu op deze plek.” aldus Sabine over haar ervaring met de Vision Quest.

Luister hier de SabineDitz podcast over de Vision Quest.

Verbinding van je hoofd naar je lijf

Goed nieuws, je hoeft niet naar Portugal te vliegen en ook geen 50 uur in de natuur te zitten om ruimte te creëren.

Het kan simpeler.

Een van de deelnemers wilde de strategie van haar bedrijf gaan omgooien, maar kwam er in de one day Vision Quest achter dat het om liefde gaat. Liefde voor haar gezin, zodat ze vanuit daaruit kan gaan groeien.

Weer een andere deelnemer was geobsedeerd door een specht ‘die maar bleef rammen’ op die tak. Waarom is dat beest zo druk vraagt ze zich af, dat heeft toch helemaal geen zin? De natuur spiegelde haar want eigenlijk mocht zij een stapje terugnemen en minder rammen in haar leven.

Hoe zou het voor jou zijn als je een dag uit de ratrace zou stappen om echt even in te checken met jezelf?

OneDay Vision Quest speciaal voor ondernemers, managers, leidinggevende

Wat nou als jij als leidinggevende eindelijk rust kan gaan nemen om je leven te overzien, om even uit te zoomen. Onder die schaduw van gedachten kan uitstappen om van een afstandje te bekijken wat het is dat jou in de weg staat? Of wat het is dat jou juist energie geeft. 

Voor ambitieuze mensen in leidinggevende posities, ondernemers of mensen die aan hun innerlijke leiderschap willen werken is er de one day Vision QuestDe one day Vision Quest is er om stil te staan bij jezelf, om naar boven te krijgen wat je nu echt wil. En bovendien een mooi moment om de verbinding aan te gaan met andere leidinggevende vrouwen.